20.4.08

PLUJA


La pluja queia sota el cel de primavera, era allò que desitjàvem des de fa temps, esperant sempre quelcom que no tenim; com aquelles paraules que volem escoltar i no vénen...i el silenci que tampoc mai arriba, no fora cas que llavors poguéssim escoltar la nostra ànima. Preferim el soroll perquè ens distreu, ens obliga a estar atents a l’entorn per no haver d’entrar dins nostre.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, Jana!

M'agrada la pluja, la sensació de netedat que deixa a l'ambient, les gotes que interpreten una petita melodia al vidre de la finestra. M'agrada la pluja des del llit estant, a trenc d'alba, amb el seu so acompassat sobre les fulles de la palmera. M'agrada la pluja aquell horabaixa que em puc permetre dedicar una estona a la lectura o a sentir una mica de música.

Quan sent que cau rememor moments en què la pluja ha estat protagonista d'alguna situació. I qualque vegada, tot pensant-hi, em parla en silenci, em diu tantes de paraules que alguna llàgrima rodola galtes avall.

Una besada molt grossa, nineta!

Rita ha dit...

Fa temps que et llegeixo, però escrius molt poc i mira que ho fas bé! Molt bonic aquest post. :)

Anònim ha dit...

avui esta plovent aqui i he pensat amb el teu post. M'encanta que plogui, (aviam si evitem el trasvasament) i que plogui molt... sen-se fer cap mal. La pluixa per mi significa neteixa, vida, em fa recordar moments de la meva vida me fico melancolica, em venen recorts uns plaients, altres no tant, m'avingut un.. el de una tarda a ca teva.. cantan cançons acompanyades per una guitarra.. et recordes?? no se si plovia o no,pot ser nomes van ser unes gotetes, pero a mi els dies de pluixa em recorden a dies de festa, dies en que no podia nar al "tros" i els aprofitava per fer tot allo que mai no en tenia temps, lletgir, escoltar musica o quedar amb els amics per compartir una bona estona... t'apuntes???? ((( )))

Katia.

Maite Fruitós ha dit...

Que bonic, Joana!

"Escoltar la nostra ànima", s'evita sovint, tens tota la raó! però penso que quan ens atrevim a fer-ho, manant a l'oïda que sigui neutral, sense deixar que ferides passades ni pors futures hi interfereixin, el so que obtenim és preciós, connecta amb la nostra veritable essència i ens obre un món obert a l'esperança i a la il.lusió, doncs la vida ens vol veure somriure.

Una tendra abraçada

Joana ha dit...

Quines paraules tan certes Jana!
Escoltar-nos, estar atents a tot allò que tenim a dins!
Escoltar la pluja i escoltar-nos...sense soroll! Com m'agrada!
una abraçada!!!!

Anònim ha dit...

"el silenci que tampoc mai arriba, no fora cas que llavors poguéssim escoltar la nostra ànima."

Què temem de la nostra ànima ?

Que ens indici un corriol cert cap a la nostra felicitat i no hi trobem el coratge de seguir-lo ?

Toni

JANA ha dit...

Sovint la por no ens deixa escoltar la nostra ànima, certament, por al fracàs, a no saber actuar adequadament.... Caldrà tenir el suficient coratge per encarar-nos a la realitat que potser massa sovint volem ignorar...

Una abraçada i un petonas a tots, de tot cor ,-)

Unknown ha dit...

Did you hear there is a 12 word phrase you can tell your crush... that will induce deep feelings of love and impulsive appeal to you deep within his chest?

That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, look after and protect you with his entire heart...

12 Words That Trigger A Man's Love Impulse

This instinct is so built-in to a man's mind that it will drive him to work better than before to make your relationship the best part of both of your lives.

As a matter of fact, triggering this all-powerful instinct is absolutely essential to having the best possible relationship with your man that once you send your man one of these "Secret Signals"...

...You'll immediately notice him expose his mind and soul for you in a way he never expressed before and he will distinguish you as the one and only woman in the world who has ever truly attracted him.